Abdülkadir ve Erce canlı yayında buluştular! “Tek kupa tatmin etmeyecek”

Abdülkadir Parmak ve Erce kardeşler kulübün sosyal medya hesabından yapılan canlı yayında bir araya geldiler. 

Abdülkadir ve Erce canlı yayında buluştular! “Tek kupa tatmin etmeyecek”

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor’un iki futbolcusu Abdülkadir Parmak ve Erce Kardeşler takımın sosyal medya hesabından yapılan canlı yayında bir araya geldiler. 

Süper Lig’in 12 Haziran’da başlayacağını ve bu bölüme 3. Devre denildiğini belirten Abdülkadir Parmak, Erce’ye düşüncelerini sordu. 

“FUTBOL TARİHİNDE İLK OLABİLİR”

Erce bu durumun futbol tarihinde bir ilk olabileceğini söyleyerek, “Doğru 3. Devre oldu bu futbol tarihinde ilk olabilir. Bizim için işler çok iyi gidiyordu. Kupanın bir ucundan tutmuştuk. Bu iş işleri değiştirebilir. Seyircisiz oynamak çok zor. Taraftar bir motivasyon kaynağıdır. Ben heyecanla bekliyorum ama maçların kısır geçeceğini, düşünüyorum. Daha çok gol atan kazanacaktır” dedi.

Abdülkadir Parmak ise “Çok iyi hazırlandık. Lider kapattık. Çok iyi gidiyoruz inşallah böyle devam ediyor. Arkadaşlarımızda ve teknik heyete bunu görüyorum. İlk iki hafta form tutmakta zorlanabiliriz. Ama form tutunca alışırız. Bir hafta önce kendi aramızda maç yaptık. İlk 20-30 dakika iyi oynadık ama düştük. İçimizdeki inançla ilerleyeceğimizi düşünüyorum. İki kulvarda da elimizde geleni yapıp şampiyon olmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“TEK KUPA TATMİN ETMEYECEK” 

Erce, canlı yayında tek kupanın takımı tatmin etmeyeceğini sözlerine ekleyerek, “Herkes çok inançlı, herkesin gözünde bunu görüyorum. Takımdaki kimseyi tek kupa tatmin etmeyecek. O nedenle elimizden geleni yapacağız. Bu dönüşteki istek çok önemli. Yabancı oyuncular gurbetteler. Onlar daha çekingen ve ürkek yaklaşabilirlerdi ama onların isteği beni çok umutlanıyor” şeklinde konuştu.

8. ŞAMPİYONLUK PAYLAŞIMLARI

Kulübün başlattığı 8. Şampiyonluk paylaşımı uygulamasıyla ilgili konuşan Abdülkadir Parmak, “8. şampiyonluk için her gün bir post paylaşacaklar. Bu çok güzel bir uygulama oldu. Her gün paylaşacaklar çok iyi olacak” dedi.

Erce ise bu konuda “Başta kavrayamadım ama sonradan kavrayarak bu işin çok iyi olacağını düşünüyorum.” İfadelerini kullandı.

“TARAFTAR İTİCİ GÜÇ”

Taraftarların stada gelemeyecek olmaları konusunu değerlendiren Abdülkadir Parmak, “Futbolcunun gözünden taraftar çok büyük itici güç. Statta olmamaları iyi değil. Sahada oynarken bizi evlerinde duaları ile destekleyeceklerini düşünüyorum. İnşallah şampiyon oluruz da bu süreçte onlarda mutlu olurlar. Taraftarlar stada çok erken gelirler, sevgileri çok fazla. İnşallah onların beklentilerine cevap veririz. Onlarla birlikte şampiyonluk kutlayacağımız günler gelecek” dedi.

Erce ise “Bana derdiler Trabzon’da insanlar futbolla yaşar. Ama buraya gelince anladım. İnşallah bunu güzel bir sonuçla tamamlarız. Başkanımız da çok istekli inşallah onlarında bu özverili çalışmalarına şampiyon olarak cevap veririz.” dedi.

DOĞAN ERDOĞAN’A LAF ATTI

Abdülkadir Parmak ilk yayını yapan Doğan Erdoğan’a laf atarak ayak tesisinde çok kötü olduğunu söyledi.

Erce’de bu konuda takımını değiştirmek istediğini belirterek, “Doğan’ın basketi çok iyi ama en iyi olduğu konu saçları” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor