Abdülkadir: Tarihin en erken şampiyonu olmak istiyoruz

Trabzonspor'da Göztepe'ye 2 gol atan Abdülkadir Ömrü maç sonunda konuştu

Abdülkadir: Tarihin en erken şampiyonu olmak istiyoruz

Trabzonspor’un sahasında Göztepe’yi 4-2 yendiği maçın ardından bordo mavililerden Abdülkadir Ömür açıklamalarda bulundu.

Abdülkadir şöyle konuştu.
Kazandığımız için çok mutluyuz. Şampiyon olmak istiyoruz uzun bir sürenin ardından. Çok iyi bir sezon geçiriyoruz. Saha içerisinde abi kardeş aile ortamını koruduğumuz sürece şampiyonluğun gelmeme ihtimali yok. Elimizde çok kaliteli oyuncular var. Giren çıkan hiç fark etmiyor. Edin abi Tony abi inanılmaz oynadılar. Tony zaten bizim için çok önemli bir oyuncu, çok farklı tarif edemediğimiz bir oyuncu. Kendisi beni ayrıca çok güldürür. Bana sürekli Messi diye seslenir bende ona abi derim. Bir hayalimiz arçok az kaldı. Tarihin en erken şampiyonu olmak istiyoruz. Soyunma odasında da böyle konuşarak maçlara çıkıyoruz. Sezon başında bazı olaylar oldu ama Tony de bana desteğini hiç esirgemedi. Bizim için çok farklı bir karakter. Genç oyunculara desteğini hiç esirgemiyor. Maçta da sorumluk alıyor. Takımdaşlık olduğu sürece başarı gelmemesinin imkanı yok.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor