Abdülkadir Parmak’tan mesaj! “Geçen sene yapmış olduğum hata…”

Abdülkadir Parmak mesaj yayınladı.

Abdülkadir Parmak’tan mesaj! “Geçen sene yapmış olduğum hata…”

Trabzonspor’un UEFA Konferans Liginde Molde’yi elediği maçta oyuna sonradan dahil olan Abdülkadir Parmak Sosyal medya hesabından mesaj yayınladı.

Parmak, mesajında bordo mavili forma ile 100. maçına çıktığını belirterek geçen sezon Galatasaray maçında yaşanan olayla ilgili çok pişman ve üzgün olduğunu belirtti.

Parmak şunları söyledi;

“Öncelikle tur atladığımız için çok mutluyuz. Sezona başlamak açısından çok önemli maçlardı. Çok şükür alnımızın akıyla buradan dönüyoruz. Bugün bu şanlı formayla 100. Maçıma çıktım. Benim için onur ve gurur vericiydi. Çok güzel günlerimiz geçti kötü günlerimiz de oldu. Bir profesyonel futbolcu olarak geçen sene yapmış olduğum hatadan dolayı çok pişman ve üzgün olduğumu bir kez daha belirtmek isterim. Ama yaptığım hatadan ders çıkardım ve bir daha asla böyle bir hata yapmayacağım. Doğup büyüdüğüm şehir olan Trabzon şehrine ve Trabzonspor’umuza layık bir futbolcu ve profesyonel olacağım. Tüm Trabzonspor camiasını ve taraftarımızı asla mahçup etmeyeceğim.”

Haber61 - Spor Servisi - 

Abdülkadir Parmak’tan mesaj! “Geçen sene yapmış olduğum hata…”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
33 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor