Abdulkadir Parmak sorunu çözüldü

Abdulkadir Parmak'ın talebi geri çevrildi.

Abdulkadir Parmak sorunu çözüldü

Trabzonspor yönetimi daha önce takımdan ayrılmak istediğini söyleyen Abdulkadir Parmak’ın bu talebini geri çevirdi. Oyuncuyla yapılan görüşmelerde sorunlar çözüldü ve takımla yola devam etmesi kararlaştırıldı.

Trabzonspor'da sergilediği performansın eleştirildiği haftalarda bir taraftarın hakarete varan tepkisiyle karşılaşan ve ardından bu tepkilerin artması üzerine takımdan ayrılmayı düşünen Abdulkadir Parmak, yapılan görüşme sonrası bu kararından vazgeçti. Bordo-mavili futbolcuya hem teknik ekip hem de yönetim kurulu tarafından moral konuşmaları yapıldığı, 26 yaşındaki orta sahanın da ayrılma fikrinden vazgeçerek motivasyonunu lige verdiği öğrenildi.

ENZO PEREZ TRANSFERİ ZORA GİRDİ
Öte yandan transfer listesindeki isimlerden Enzo Perez ile ilgili olumsuz gelişmeler yaşanıyor. Oyuncunun menajerinin taleplerinin artması ve taraftarların da 34 yaşındaki orta sahnın takımdan ayrılmaması için kulübe baskı yapması nedeniyle iyi giden görüşmelerin yönü olumsuza doğru çevrildi.
Abdulkadir Parmak bu sezon 14 maçta forma giyerken gol veya asist katkısı yapamadı.

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
21 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor