Abdulkadir Parmak hedefini belirledi

Abdulkadir Parmak hayalindeki formayı açıkladı.

Abdulkadir Parmak hedefini belirledi

Altyapısından yetiştiği Trabzonspor'da ilk kez bu sezon resmi maçta A takım formasını giyen ve sezonun ikinci yarısında tüm karşılaşmalarda görev yapan Abdülkadir Parmak, performansıyla takımın vazgeçilmez isimleri arasında yer almayı başardı.

Altyapısından yetiştiği Trabzonspor'da ilk kez bu sezon resmi maçta A takım formasını giyen ve sezonun ikinci yarısında tüm karşılaşmalarda görev yapan Abdülkadir Parmak, performansıyla takımın vazgeçilmez isimleri arasında yer almayı başardı. 1461 Trabzon, Ümraniyespor, Altınordu ve Adana Demirspor'da oynadıktan sonra bu sezon yeniden bordo-mavili takıma dönen 24 yaşındaki oyuncu, toplamda lig ve kupada 18 maça çıkıp 1205 dakika sahada kaldı. Parmak, bu sürede Türkiye Kupası'nda 4 ve ligde 2 gol kaydederek takımına önemli katkı sağladı. Genç futbolcu, "Yıllardır hayalini kurduğum formaya kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Hedefim Trabzonspor ile başarılar elde etmek. Ayrıca A Milli Takım'ın da oynamak istiyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor