Abdülkadir Ömür’den Hamsik sözleri “Trabzonspor onu asla unutmayacak”

Trabzonspor’un ligin 37. haftasında Alanyaspor’u 5-1’lik skor ile mağlup ettiği maç sonrası Abdülkadir Ömür açıklamalarda bulundu.

Abdülkadir Ömür’den Hamsik sözleri “Trabzonspor onu asla unutmayacak”

Trabzonspor, Süper Lig’de sezonun son iç saha maçında Alanyaspor’u konuk etti.

Fırtına’nın 5-1’lik üstünlüğüyle tamamlanan karşılaşma sonrası bordo mavililerde Abdülkadir Ömür, açıklamalarda bulundu.

Ömür, açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

Marek'in takıma gelişi, yaşadıklarımız, bize kattıkları... İnanılmaz profesyonel. Biz onu televizyondan izliyorduk. Onunla burada aynı sahayı paylaşmak gurur vericiydi. Geçen sezon yaşadığımız başarılarda büyük emekleri var. Trabzonspor Kulübü için inanılmaz bir isim olacak. Herkesle arası çok iyiydi. Saha dışında da yemek yemeye gidiyorduk. Bizi desteklemeye devam edeceğine ve Trabzonspor taraftarı olacağına inanıyorum. İçeride duygusal anlar yaşadık. Trabzonspor asla onu unutmayacak.

Kesinlikle Hamsik Trabzonspor Kulübü'ne ismini altın harflerle yazdırdı. Her zaman bir efsane olarak anılacak. Yavaş yavaş eksiliyoruz. Ama yapacak bir şey yok. Biz burada kaldığımız sürece onu hatırlayacağız. O da bizi hatırlayacak.

Hamsik ile aynı sahayı paylaşmak onur. Pazubandını taktığımda da istersen sen tak diyordum. Çok saygılı bir insan. Trabzonspor'un her personeline çok değer gösterdi. Biz ona saygı gösterdik, o da daha fazla saygı gösterdi. Sezon başı kampına da onu davet ettim. Arayı çok açma, ziyarete gel dedim.

Kaynak:Haber61 Spor Servisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor