Abdulkadir Ömür'ün vücudunda birşeyler eksik!

Çalımbay'dan flaş sözler

Abdulkadir Ömür'ün vücudunda birşeyler eksik!
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor teknik direktörü Rıza Çalımbay takımdaki sakat oyuncularla ilgili açıklama yaptı.

Çalımbay, Abdulkadir'in yaşadığı sakatlıklarla ilgili ise dikkat çeken ifadeler kullandı. Tecrübeli teknik adam "Abdulkadir'in kaslarında bir aşağıda bir yukarı da sertleşmeler oluyor. Sezon sonunda iyi bir check up yapılması gerekiyor. Vücudunda bazı şeylerin eksik olduğunu düşünüyorum. Bakılması gerekiyor. " ifadelerini kullandı.

Çalımbay diğer sakat oyuncularla ilgili ise " Onur'un sol dizinde önceki sakatlığı nüksetti, 2-3 hafta sonra başlayacak. Castillo kendi ülkesine de gitti burada datedavi gördü ancak bir türlü iyileşmiyor önümüzdeki hafgta belli olacak. Uğur bir tek kas sakatlığı yaşadı önümüzdeki hafta belli olacak. Kamil'in yetişmesi mümkün değil sezonu kapattı. Burak'ın her zamanki ağrıları var. Bazılarının yazdığı gibi antrenmanlardan kaynaklı değil. Biz bu işi yıllardır yapıyoruz. Uğur'un dışında kas sakatlıkları olan yok." ifadelerini kullandı
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor