Gümrükçüoğlu'nun yol isyanı: Trabzon'da atla gezen adam gördüm

Gazetecilere şehir turu yaptıran ve çalışmalarını anlatan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yolların amacına uygun kullanılmadığından şikayet etti.

Gümrükçüoğlu'nun yol isyanı: Trabzon'da atla gezen adam gördüm

Haber61 / Haber Servisi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, sahil yolunun olması gerektiği gibi kullanılmadığını söyleyerek "Atla gezen adam gördüm" dedi. 


Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, basın mensuplarıyla birlikte üstü açık otobüste şehir turu yaptı. Yapılan çalışmaları yerinde anlatan başkan Gümrükçüoğlu, Beşirli sahil yoluna yapılan yürüyüş yolunu anlattı. Yollarn amacına uygun kullanılmadığından şikayet eden Gümrükçüoğlu şu sözlerle isyan etti: "5670 metrelik yürüyüş yolumuz var. Derme çatma atılmış 100 metre beton vardı. Bu belki sonradan tarihi nostaljik bir yol olarak kalabilir. Gülcemal’de yürüyüş yolu da gezinti de daha fazla olacaktır. Yürüyüş yolunda motosiklet sürmeyin dedim. Baktım sürüyorlar, yanına ayrı yol yaptım. Çok rica ediyorum yolları amacına uygun kullanalım. Trabzon’da atla gezen adam gördüm. Daha ne anlatayım."
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber