Abdülkadir Ömür performansıyla mest etti

2016’da A takımda Trabzonspor’la ilk maçına çıkan Abdülkadir Ömür, kısa sürede oyun tarzıyla Messi’ye benzetilmiş, Türk Futbolu’nun tartışmasız en çok gelecek vadeden ismi olarak gösterilmişti. Sonrasında ciddi sakatlıklar ve önemli kırılma anları yaşadı. Ancak mücadeleyi hiç bırakmadı. Fırtına’nın 22 yaşındaki yıldızı, son 3 maçta da müthiş goller atarken, eski günlerine dönüş yaptı.

Abdülkadir Ömür performansıyla mest etti

Trabzonspor en yakın takipçisine attığı 10 puanlık farkla liderlik koltuğunda oturuyor, namağlup yoluna devam ediyor, 7 maçtır kazanıyor... Sahadaki her oyuncu görevini eksiksiz yerine getiriyor, ancak biri var ki; son virajda sergilediği performansla herkesi mest ediyor: Abdülkadir Ömür. Beşiktaş , Gaziantep ve Karagümrük maçlarında birbirinden güzel gollere imza atan 22 yaşındaki yıldız, kariyerinde ilk kez üst üste 3 lig karşılaşmasında rakip fileleri havalandırdı.

Bakasetas’ı aratmadı

Galibiyetlerde kilit rol oynadı. Bakasetas’ın sakatlığında Yunan yıldızın yokluğunu hiç hissettirmeyen ve skor yükünü çeken Abdülkadir, adeta eski günlerine dönüş yaptı. 2016’da A takımda Trabzonspor’la ilk maçına çıkan Abdülkadir, kısa sürede oyun tarzıyla Messi’ye benzetilmiş, Türk Futbolu’nun tartışmasız en çok gelecek vadeden ismi olarak gösterilmişti.

Derbide ağlamıştı...

Sonrasında çok ciddi sakatlıklar yaşadı, hatta 4. haftadaki Galatasaray maçında ilk yarı bitmiden oyundan alınınca yedek kulübesinde gözyaşlarını tutamamıştı. Ancak o buhrandan, güçlenerek çıktı. Ve yıllar önce UEFA’nın internet sitesinde ‘Türk Messi’ olarak lanse edilen Abdülkadir Ömür, bu sezon bambaşka bir hikaye yazmaya başladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler