Abdulkadir Ömür: Özel antrenörüm var

Trabzonspor'un yıldız ismi Abdulkadir Ömür basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Abdulkadir Ömür: Özel antrenörüm var

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor’un genç yıldızı Abdülkadir Ömür, Göztepe maçı antrenmanı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Abdülkadir Ömür şöyle konuştu;

LİDERLİĞİN KEYFİNİ YAŞIYORUZ

Geçen yıl Abdullah hocanın gelmesinin ardından bir yükselişimiz var.  8. Haftada hocamız gelmişti o haftadan sonra iyi bir performansımız vardı. İyi maçlar kazandık. Ama sezon başında kaybettiğimiz puanlardan dolayı yukarda tutunamadık. Bu sezona şampiyonluk parolasıyla başladık. Çok iyi bir takım kuruldu. Çok iyi oyuncular alındı, sezon başından itibaren kurulan plana uymaya çalışıyoruz. Kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz.  Lig çok uzun bir serüven, şuan başındayız. Lideriz ve bunun keyfini sürüyoruz.

ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ
Gerek başkanımız gerek hocamız gerek camia ve taraftarımız şampiyonluk bekliyor. Uzun süredir şampiyon olamıyoruz. Herkes gibi yerli oyuncular da şampiyonluk istiyor. Bu bizi daha da hırslandırıyor. Bazen ben Bazen Yusuf oynuyor, bazen başkası oynuyor. Çok iyi bir aile ortamımız var Türkiye’deki takımlardaki en iyi ortama sahibiz. Bunu en iyi şekilde devam ettirip sezon sonunda şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz. 

Abdulkadir Ömür: Özel antrenörüm var

PERFORMANSIMI YÜKSELTMEYE ÇALIŞIYORUM
Eleştiriler sürekli oluyor, futbolcu olarak buna açık olmak gerekiyor. Biz de geriye dönüp baktığımızda yanlış giden şeylerde kendimizle yüzleşmeliyiz. Eleştirilere maruz kalınca kendimi kontrol edip daha iyi olmaya çalışmaya çalışıyorum. Performansımı yükseltmek istiyorum. Yavaş yavaş kendimi buluyorum. Antrenmanlarda daha fazla çalışıp herkesin izlemek istediği Abdülkadir için uğraşıyorum.

10 NUMARADA DAHA RAHAT OYNUYORUM
Alanya maçında sol bek oynadım, hocamız nerede isterse orada oynarım. Herhangi bir mevki söyleyemem. Altyapıda daha çok 10 numara olarak oynadım. A takımda zaman zaman sağ açık zaman zaman sol açık olarak görev yaptım. Kendimi daha rahat hissettiğim pozisyon 10 numara. SON Maçlarda orta saha olarak oynadım. Hocamız nerede isterse orada oynuyorum.

ÖZEL ANTRENÖRÜM VAR
Ben kendimi geliştirmek için özel bir antrenörüm var. Haftada 2-3 gün İstanbul'dan geliyor özel antrenmanlar yapıyoruz. Yemek programı ve antrenman programı çalışıyoruz. Antrenman öncesi ve sonrası programlar yapıyoruz. Genç yaştayız önümüzde önemli bir serüven var. Hamsik de bize bir örnek. Yaşlı olmasına rağmen sürekli hocasıyla geziyor. Antrenmanlardan sonra veya önce, izin günlerinde hocasıyla çalışıyor. Ben de sezon başından beri böyle bir adım attım. Bazen çift antrenman bazen izin günlerimde çalışıyorum. Sosyal medya kullanmadığım için açığa çıkmıyor. Sadece taraftarların bilmesi için söylüyorum profesyonelliğe daha yakın olabilmek için böyle bir adım attım.

Abdulkadir Ömür: Özel antrenörüm var

İNGİLTERE'DEN TEKLİF ALMIŞTIM
İki sene önce de teklif almıştık İngiltere’den. Peşinden çok ciddi sakatlıklar yaşadım. Bunların dönüşü zor oluyor. Hayalim Avrupa’da Trabzonspor’u temsil etmek. Burada iki kupa kazandım, şampiyonluk kupasını da kazanmak istiyorum. Bunu başardıktan sonra hedefim Avrupa’da oynamak.

BAKASETAS ÇOK ÖNEMLİ

Bakasetas hem takımımız hem de bizim için çok değerli. Türk oyuncularla arası çok iyi. Türkleri de çok seviyor. Adaptasyon sürecinde herkes ona anlayış gösterdi. Çok önemli bir oyuncu.  Daha fazla birlikte zaman geçirmeyi seviyor. Hamsik mesela bizimle yemeğe geliyor. Tecrübelerini bize anlatıyor.  Bakasetas zaten Fenerbahçe maçlarının önemini biliyordu. Hocamız da maç öncesinde bunu anlattı. Yabancı oyuncular da maç öncesi toplantılarda maçın önemini anlamıştı. Kazandık mutluyuz.

BİZ DAHA İYİYDİK KAZANDIK

Maçtan sonra bazı haberler oldu ama bunlara kulaklarımızı kapatıyoruz. Hakkımız olan 3 puanı kazandık. Onlarla maçlarımız keyifli geçiyor. Bazı şeylerin arkasına sığınmamak gerekiyor. Biz daha iyiydik kazandık. Göztepe maçını da kazanıp bu galibiyeti taçlandırmak istiyoruz.
Taraftarlarımız da çok iyiydi. Penaltı pozisyonunda o kadar ıslık oldu ki biz bile etkilendik. Hakem de belki etkilenmiştir.Belki etkilenmese VAR’a bile gitmezdi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor