Abdulkadir Ömür: Mutluyuz ama...

Milli takımda başarılı bir performans gösteren Abdulkadir Ömür açıklamalarda bulundu.

Abdulkadir Ömür: Mutluyuz ama...

Karadağ karşısında Kerem Aktürkoğlu'nun attığı golde asisti yapan Abdülkadir Ömür, "Herkes çok mutlu, direkt gitmeyi çok isterdik, basit puan kayıpları yaptık. Ancak Play-Off için de mutluyuz. Orada en iyi mücadeleyi verip, Dünya Kupası'na gitmek istiyoruz" dedi.

Uzun bir aranın ardından A Milli Takım 'a dönen ve Karadağ karşısına 11'de başlayan Abdülkadir Ömür, Kerem Aktürkoğlu'nun attığı golde şık bir asist yaptı. 

'Biz iyi takımız'

Yıldız futbolcu, maçın ardından da sıcağı sıcağına açıklamalarda bulundu. Çok önemli bir maçtan galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını kaydeden Abdülkadir, "Play-Off'larda çok zorlu rakipler var. Biz iyi takımız, en iyi şekilde hazırlanıp, galibiyetlere devam edeceğiz. Herkes çok mutlu, direkt gitmeyi çok isterdik, basit puan kayıpları yaptık. Ancak Play-Off için de mutluyuz. Orada en iyi mücadeleyi verip, Dünya Kupası'na gitmek istiyoruz. Bu forma altında çok mutlu ve gururluyum, elimden gelen her şeyi yapıyorum, tek isteğim katkı sağlamak" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor