Abdulkadir Ömür kendine geldi!

Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür adeta küllerinden doğdu.

Abdulkadir Ömür kendine geldi!

Süper Lig'de 4. haftadaki Galatasaray maçında 37. dakikada oyundan alınınca gözyaşlarını tutamayan Abdülkadir Ömür için o olay, dönüm noktası oldu. Hocası güvendi, genç yıldız da pes etmedi, çok çalıştı ve giderek yükselen performansını Beşiktaş derbisinde golle taçlandırdı.

Rize maçında çok güzel bir asist yapan, Beşiktaş deplasmanında da Hamsik’in pasında ağları havalandıran 22 yaşındaki yıldız, 2 aylık periyotta adeta küllerinden doğdu.

Öyle ki, 4. haftadaki Galatasaray maçında Abdülkadir’in yaşadıkları, kendisi adına dönüm noktası oldu. Hocası 37. dakikada oyundan alınca kulübede gözyaşlarına hakim olamayan Abdülkadir, o olaydan sonra pes etmedi, aksine daha çok çalıştı. Abdullah Avcı da arkasında durdu, hatta oyucusunun durumuyla ilgili profesyonellerden destek dahi aldı. Her fırsatta “Şampiyonluk gelecekse, Abdülkadir gibi futbolcularımızın katkısıyla gelecek” diyen Avcı, Galatasaray maçından sonraki 8 lig karşılaşmasının hepsinde öğrencisine forma verdi.

Artık kilit oyuncu

Göztepe deplasmanında 1-0’lık kritik galibiyette şık bir asiste imza atan Abdülkadir, Beşiktaş derbisinde ise ağları havalandırdı. Takımın en kilit oyuncularından biri haline geldi. 22 yaşındaki hücumcunun yeni hedefi; A Milli Takım’da da ilk 11’in vazgeçilmezi olmak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor