Abdülkadir Ömür hedefini açıkladı: Şampiyonluk

Abdülkadir Ömür önce şampiyonluğu sonra da Barcelona'yı hedefliyor

Abdülkadir Ömür hedefini açıkladı: Şampiyonluk

Trabzonspor'un genç yıldızı Abdülkadir Ömür, kendisi hakkında açıklamalarda bulundu. Kulübün youtube kanalına konuşan Abdülkadir, futbola başlama sebebinin Fatih Tekke hayrnlığı olduğunu söylerken hayalinin ise Barcelona olduğunu dile getirdi. 

İşte Abdülkadir Ömür'ün açıklamaları;

Çocukluğumdan itibaren Fatih Tekke videolarını izleyerek büyüdüm. Futbola başlamamdaki en büyük sebep Fatih Tekke diyebilirim. Hedefimde ilk basamak A takıma çıkmak ve orada başarılı olmak vardı, bunu başardığım için mutluyum. İkinci basamağımda Trabzonspor'da şampiyon olmak var. Umarım bunu da gerçekleştirebilirim. Trabzonspor ile şampiyon olduktan sonra da amacım Türkiye'yi yurtdışında en iyi şekilde temsil etmek ve büyük hayallerimi büyük takımlarda gerçekleştirebilmek.

AEK maçında sakatlanmıştım, aslında anladım diyebilirim. 20 yaşındayım, 10 yıldır futbol oynuyorum ilk kez böyle bir şey hissetmiştim. Kötü bir şey olduğunu hissettim, maçtan sonra da doktorlarımız bunu tescilledi. Döndüğüm maç Rizespor maçıydı. 86. dakikada oyuna girdim, inanılmaz bir hevesti, sanki ilk kez sahaya çıktım. 3 yıldır oynuyorum ama 6 ay sahadan uzak kalmak insana 1-2 yıl gibi geliyor. Çünkü bu  bizim işimiz.

A takıma çıkmaya başladıktan sonra da herkes gördü ki, aslında altyapıda çok yetenekli oyuncular var.

3 kelimeyle hırslı komik ve duygusalım

Küçük yaşlarda kazma tutmayı öğrendik. Belki o zamanlardan kollarımız güçlendi. Bahçe bellemeyi, makine tutmayı, bayıra yukarı durmayı, koşmakla falan daha iyi duruma geldik belki de.

Karantina sürecinden sonra insanlar daha farklı olacak diye düşünüyorum. İnsanlar bir birine gidemiyor, çay içemiyor, herkes yabancı gibi. Umarım bundan sonra insanlar hoşgörüyü yardımlaşmayı daha çok ön plana çıkar. Umarım bu virüs olayı bir daha yaşanmaz.

Messi dünyanın en iyi futbolcusu, ben de ona benzetildiğim için çok mutlu oluyorum. O zirve, bir futbolcunun yaşayabileceği en büyük zirve... Benim Barcelona ve Messi hayalimi herkes bilir. İnsanlar da yakıştırıyor. Yaşanılması zor bir hayal gibi gözüküyor ama ben bu hayali hep düşünüyorum. Messi'yi çok seviyorum , İnşallah Allah o günleri bize nasip eder

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler