Abdulkadir Ömür: Fenerbahçe maçında altyapıya mesaj vermek istedik

Trabzonspor Süper Lig’in 13. Haftasında sahasında Fenerbahçe ile karşılaştı.

Abdulkadir Ömür: Fenerbahçe maçında altyapıya mesaj vermek istedik

Karşılaşma sonrasında Trabzonspor’un tecrübeli oyuncusu Zeki Yavru ve genç yıldızı Abdulkadir Ömür Haber61 mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu.

Zeki yavru “Güzel başlangıçlar için bu tür galibiyetler önemlidir. İnşallah her şey güzel olur. Bu milli arada iyi çalıştık iyi hazırlandık. Maçtan önce büyük bir yumak haline geldik. Oynamayan arkadaşlar olarak biz de elimizden geleni yaptık.” Şeklinde konuştu.

Abdulkadir Ömür ise “Öncelikle mutluyuz. Maçtan öncede söyledik. Her şeyi unutturacak bir maçtı. Maçtan önce altyapıdan çıkan 4 oyuncu olarak bu maç önemliydi altyapıya bir mesaj verelim dedik Allaha şükür kazandık. Geçen Sezon 85 te gol yemiştik 2-1 olduğunda biraz bocaladık ama çok şükür kazandık.

Hafta içi süreçle alakalı bizim konuşmamız mümkün değil. Bizim performansımızın düştüğü zaman öyle olaylardan düştüğünü düşünüyorlar.” Şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor