Abdülkadir'e teklif var mı? Başkan Açıkladı

Başkan Ahmet Ağaoğlu Premier Lig'den Abdülkadir için telefon geldiğini açıkladı.

Abdülkadir'e teklif var mı? Başkan Açıkladı

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, genç oyuncu Abdülkadir Ömür için Premier Lig'den bir takımdan teelfon aldığını belirtti.

Başkan Ahmet Ağaoğlu takımın Kamp yaptığı Antalya'da Abdülkadir'e gelen transfer teklifleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ağaoğlu, "Telefonla bir yoklama attılar. Abdülkadir ve Yusuf bizim genç oyuncularımızın rol modeli. Biz sıradan bir futbol takımı değiliz. Kafamızda başka projeler var. Altyapı projemizin farklı aktörleri var. Bunlar Abdülkadir ve Yusuf. Trabzonspor’un bu projesini, gerçeklerini ve altyapısına hizmet zorunluluğu var. Onlar bizim marka elçimiz olacaklar. Sıradan kulüplere gönderirsem yanlış olur. Bu futbolcularımız oraya gittiğinde sıkıntı çekmeden tamamen olgunlaşarak gitmeleri lazım. O gün bu gün değil. Konuşulmasını bile doğru bulmuyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor