"Abdülkadir dünyanın en kısa orkestra şefi"

Erman Toroğlu Abdülkadir'e övgü yağdırdı

"Abdülkadir dünyanın en kısa orkestra şefi"

Haber61 Spor Servisi

Eski hakem ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu, Trabzonspor'u Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından mücadelede iyi bir performans ortaya koyan Abdülkadir Ömür'e övgü yağdırdı.

Toroğlu, Abdülkadir'in Fenerbahçe karşısındaki oyununu çok beğendiğini dile getirerek "Dünyanın en kısa boylu orkestra şefi Abdülkadir" ifadelerini kullandı.

Milli Takım teknik direktörü Lucescu'nun neden bu maça gelmediğini sorgulayan Toroğlu "Bizim çok bilmiş, ukala teknik direktörümüz Lucescu nerede? Bu maça gitmeyecek hangi maça gidecek? Lucescu'nun nerde olduğunu federasyondan birisi bana açıklasın. Abdülkadir diye bir adam çıktı herhalde dünyanın en kısa orkestra şefiydi. Bu akşam inanılmaz oynadı. Takımı resmen idare etti. Lucescu topçu arıyosun Almanya'da falan, al sana Abdülkadir" dedi.

Toroğlu ayrıca "Trabzonspor'un takım olmasını çok beğendim. Onur ve Burak kadro dışı kaldı, ne oldu? Mezarlıklar vazgeçilmezlerle dolu. Bu takım herhalde bu mücadeleyi yapar." yorumunu yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor