Abdülkadir 11'i zorluyor

Trabzonspor'da gözler şimdi Abdülkadir Parmak'da

Abdülkadir 11'i zorluyor

Trabzonspor'un altyapı fabrikası A takıma oyuncu çıkarmaya devam ediyor... Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür ile birlikte başlayan gençlik aşısı Uğurcan Çakır ve Hüseyin Türkmen’le birlikte sürmüştü. Fırtına’da son olarak öne çıkan isim ise Abdülkadir Parmak oldu.

Karadeniz ekibinin altyapısından yetişen ancak sürekli alt lig ekiplerine kiralanan 24 yaşındaki oyuncu, bu sezon ayağına gelen forma fırsatını iyi değerlendirdi. Bordo-Mavili formayla Türkiye Kupası’nda 5, ligde ise 3 olmak üzere toplamda 8 maça çıkan genç futbolcu, 4 gollük performansıyla dikkatleri üzerine çekti.

Özellikle Türkiye Kupası’nda ortaya koyduğu oyunla göz kamaştıran ve son olarak Balıkesirspor ağlarını 2 kez havalandıran Abdülkadir, yarın oynanacak Sivasspor maçı öncesinde de formaya göz kırptı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler