"3 maç kazandık diye..."

Ahmet Çubukçu yakalanan çıkışı devam ettirmek istediklerini söyledi.

"3 maç kazandık diye..."
Trabzonspor As Başkanı Ahmet Çubukçu, Cumartesi günü deplasmanda Osmanlıspor ile oynayacakları karşılaşmayı kazanarak, 3 maçlık galibiyet serisini sürdürmek istediklerini söyledi.

As Başkan Ahmet Çubukçu, ligin ikinci yarısında oynadıkları 3 maçı da kazanarak iyi bir çıkış yakaladıklarını ancak, bunu devam ettirmeleri gerektiğini anlattı. Yaptığı açıklamada her maçın önemli olduğunu ifade eden Çubukçu, "En önemlisi; hafta sonu oynayacağımız Osmanlıspor karşılaşması. 3 maç kazandık diye havaya girmememiz gerekiyor. Önümüzde uzun bir dönem var. Her maça aynı ciddiyetle bakıyoruz" dedi.

"TARAFTAR DESTEĞİNİ SÜRDÜRSÜN" 

Spor Toto Süper Lig’in 20’nci haftasında Cumartesi günü deplasmanda Osmanlıspor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Çubukçu, "İkinci yarıda iyi bir çıkış yakaladık. Osmanlıspor karşılaşmasını da kazanarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Deplasmanda 7, iç sahada 8 maçımız daha var. Özellikle iç saha maçlarımızda taraftarımızın desteğini bekliyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor