3 gün sonra gelen kutlama

Trabzonspor Genel Kurulu’nda Celil Hekimoğlu’nu sonuna kadar destekleyen ve hatta salonda yanından ayrılmayan bir önceki kongrede kaybeden başkan adaylarından Metin Atasoy, başkan seçilen Muharrem Usta’yı kutladı. Sosyal medya hesabından kongreden 3 gün s

3 gün sonra gelen kutlama

Trabzonspor Genel Kurulu’nda Celil Hekimoğlu’nu sonuna kadar destekleyen ve hatta salonda yanından ayrılmayan bir önceki kongrede kaybeden başkan adaylarından Metin Atasoy, başkan seçilen Muharrem Usta’yı kutladı.

Sosyal medya hesabından kongreden 3 gün sonra mesaj yayınlayan Atasoy şunları ifade etti; 

YENİ DÖNEM...

Genelinde Trabzonspor'a yakışan fakat siyasetin varlığını iliklerimize kadar hissettiğimiz bir kongre yaşadık.

Sayın Usta çok az oy farkıyla da olsa klübümüzün yeni Başkan'ı seçildi.Kendisine ve ekibine zor koşullarda üstlendikleri bu onurlu görevde başarılar diliyorum.

Bu kongrenin bir başka galibide Sayın Hekimoğludur.Onuda tüm siyası ve sosyal engellemelere rağmen gösterdiği büyük başarıdan dolayı kutluyorum.

SAYGILARIMLA.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor