2017 Model Trabzonspor !

Karadeniz ekibi ikinci yarıya yıldızlarıyla fırtına gibi girdi

2017 Model Trabzonspor !
 Süper Lig’in ikinci yarısına harika başlayan Trabzonspor’da; Olcay Şahan, Yusuf Yazıcı ve Fabian Castillo, gösterdikleri performansla ‘Fırtına’yı sırtladılar Karadeniz’in ‘3 silahşor’u, 4’te 4 yapan ‘2017 model’ Trabzonspor’un hücumlarına büyük zenginlik katarken, teknik direktör Ersun Yanal’ın da vazgeçilmez isimleri oldular. Toplam 5 gol atıp 4 asist yapan 3 futbolcu, 4 maçta alınan 12 puanda başrol oynadılar.

LOKOMOTİF  OLCAY

Devre arasında Beşiktaş’tan alınan Olcay Şahan, tecrübesi ve enerjisiyle şimdiden Bordo- Mavili taraftarların müthiş sevgisini kazandı. Adeta ‘40 yıllık Trabzonlu’ gibi oynayan Olcay; 4-0’lık G.Antep galibiyetinde 2 asist yaparken, geçen hafta da Osmanlı’ya attığı golle galibiyeti getirdi. Takıma çok çabuk uyum sağlayan Olcay, örnek karakteriyle de alkış topladı. 30 yaşındaki yıldız futbolcu, genç oyuncularla olan iletişimi ve deneyimlerini aktararak, ‘ağabeylik’ göreviyle de Ersun Yanal’a bu konuda kolaylık sağladı.
 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler