1967 Trabzonsporlular Deneği'nden Hacıosmanoğlu'na tepki

Haber61 – Spor Servisi – 1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu, Trabzonspor’un yönetiminin transfer politikasına tepki gösterdi. Hatayoğlu, “ İbrahim Hacıosmaoğlu ve Yönetmi Göreve Geldiği günden beri toplam 52 futbolcu transfer edilmiş

1967 Trabzonsporlular Deneği'nden Hacıosmanoğlu'na tepki

Haber61 – Spor Servisi – 1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu, Trabzonspor’un yönetiminin transfer politikasına tepki gösterdi. Hatayoğlu, “ İbrahim Hacıosmaoğlu ve Yönetmi Göreve Geldiği günden beri toplam 52 futbolcu transfer edilmiş ve bunların 16 tanesi de idmana çıkmadan gönderilmiş.. 52 futbolcuya 110 Milyon Euro para harcanmış. Yani 300 Milyon TL'nin üzerinde bir transfer harcaması olmuş ve elinizdeki kadro ortada. Mehmet Ekici ve biraz da Cardozo harici yaptığınız elle tutulur bir transfer yok. Ekonomik anlamda bir facia ve kadro enkazı var. Bugünlerde kendileri de ifade ediyorlar yabancıları gönderip yeni yabancılar alacaklar. Bu yap boz tahtası mı? Şu an İbrahim Hacıosmanoğlu'nun transfer çalışması Nasrettin Hoca'nın göle maya çalıp ya tutarsa demesi ile aynı. 52 futbolcudan 4 tane kadro kurarsınız bir kadro kuramamışsınız. Milli takıma bir futbolcu zor gönderiyorsunuz. Demek ki olumlu yapılan hiç bir şey yok.”dedi.

Hatayoğlu, “ İbrahim Hacıosmanoğlu göreve geldiği zaman Sadri Şener yönetiminden kalan 173 Milyon TL'lik bir borç vardı. Kulüp iflas etti, bitti söylemleri vardı. Trabzonspor'un paralarını uygunsuz harcadı diye Hacıosmanoğlu, Sadri Şener'i mahkemeye verdi. Kulübün müdürü Sinan Zengin'i Sadri Şener'in kara kutusu diyerek kamuoyuna ilan etti.. Ben her iki taraf için de şimdi bu nasıl bir duruş diyorum. Kara kutu tekrar kulübün Genel Müdürü olmuş durumda.Tutarsızlık had safhada, İbrahim Hacıosmanoğlu ile birlikte yönetimsel anlamda bir facia yaşıyor.”ifadelerine yer verdi.

HACIOSMANOĞLU NEDEN TELEFONU ACMADI 

CAS başvurusu hakkında konuşan Hatayoğlu, “ En son mali kongrede Trabzonspor'un avukatı Nusret Yılmaz'ın bir konuşması vardı.  Fenerbahçe UEFA'dan men cezası aldığı zaman CAS'a başvurdu ve CAS dosyayı incelediğinde bu cezanın az olduğunu söyledi. Bu anlamda Trabzonspor'un olaya müdahale olup itiraz etmesi noktasında bir zaman dilimi vardı. Nusret Yılmaz'ın ifadeleridir, “İbrahim Hacıosmanoğlu'nu 4 gün boyunca aradık telefonlarımıza çıkmadı ve CAS'a müdahale edilmedi. Edilmiş olsaydı biz belki de hakkımızı almış olacaktık.” demiştir. Bu anlamda İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor'un haklı şike davasını satmıştır.”bilgilerine yer verdi.

KONGREYE MAHKEMELER KARARVERDİ 

Hatayoğlu, “ Bugün Trabzonspor kongresinin yapılması konusunda Türk mahkemeleri karar vermiş. Hacıosmanoğlu bunu Yargıtay'a taşıdı. Bugün şikeyle mücadele ediyoruz diyen İbrahim Hacıosmanoğlu kongreye gitmemek adına şike yapıyor, Aziz Yıldırım'ın yöntemlerini uyguluyor. Aziz Yıldırım'ın da başvurmadığı yer kalmadı. Onu anlarız da sen ne yapmak istiyorsun Hacıosmanoğlu? Yargıtay kararı verdi itirazı Tekirdağ'dan yaptılar ve bunu da utanmadan açıkladılar. Gayri ahlaki bir tutum bu Hacıosmanoğlu madem kulübü iyi idare ediyor çıksın delegenin karşısına göstersin boyunu posunu. Eğer güzel işler yapmışsan seçil 3 yıl daha görev süresi al.. İçlerinde zerre Trabzonspor sevgisi olsa aynaya bakıp biz ne kadar kötülük etmişiz bu kulübe diye vicdanen rahatsızlık duyarlar. Bunlarda böyle bir şey de yok. Koltuktan kalkmamak adına her türlü gayri ahlaki metodları uygulayan bir Hacıosmanoğlu ve yönetimi var.”şekilinde konuştu.

ONURSAL BAŞKAN KONUŞMALIDIR 

Hatayoğlu, “Trabzon'un kanaat önderleri, eski başkanları, onursal başkanı, şehirdeki ağabeyler hiçbiri ortada yok. Biz kendi  imkanlarımızla mücadele ediyoruz etkinlikler düzenledik. Trabzonspor'a başkan olabilecek isimlerle ve eski başkanlarla toplantılar yaptık. Trabzonspor'un durumu bu ve bu kulüp sahipsiz değil. Biz tek başımıza da kalsak bu mücadeleyi vereceğiz Şehir ve kanaat önderleri şu süreçte teslim olmuş gibi bir tavırları var. Ortaya çıkmaları gerek. Mehmet Ali Yılmaz onursal başkan çıkıp konuşması lazım.Bu camia sahipsiz değildir ve Trabzonspor hiç kimsenin babasının çiftliği değildir. Hiç kimse de yaptığının yanına kalacağını düşünmesin. Bunun hesabı er ya da geç görülür.”dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler