1461 Trabzon'un Rakibinde Şok İstifa!

Kulüp başkanı Hikmet Ferudun Tankut, kulüp binasında düzenlediği basın  toplantısında, dün oynadıkları Adanaspor maçında alınan kötü sonucun ardından  herkesin üzüldüğünü, bunun üzerine teknik direktör Balic ve futbolcularla  toplantı yaptıklarını söyledi

1461 Trabzon'un Rakibinde Şok İstifa!

Kulüp başkanı Hikmet Ferudun Tankut, kulüp binasında düzenlediği basın  toplantısında, dün oynadıkları Adanaspor maçında alınan kötü sonucun ardından  herkesin üzüldüğünü, bunun üzerine teknik direktör Balic ve futbolcularla  toplantı yaptıklarını söyledi. 

Balic'in toplantıda kendilerine ayrılma düşüncesini ilettiğini aktaran  Tankut, "Balic, istifa etme düşüncesini iletti. Yönetim kurulu arkadaşlarımla  toplantı yaparak ve onlarla görüşerek istifanın kabulüne karar verdik. Onlar için  de bizim için de hayırlı uğurlu olsun. Bir emek sarf etmişlerdir. Ben şu ana  kadar 9 maçlık emeklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte futbol hayatlarında başarılar diliyorum" diye konuştu. 

Bu durumun ilk ve son olmadığını, zaman zaman bu tip durumlarla  karşılaşılabildiğini anlatan Tankut, şunları kaydetti: 

"Futbolcularımıza sezon başında Süper Lig'e çıkma hedefimizi anlattık.  Kendileri de bu bilinçle takımımıza geldi. Zaman zaman istediğimiz performansı  aldık ancak alamadığımız maçlar da oldu. İyi performansta teşekkür ettik,  kötüsünde tenkit ettik. Dün maçtan sonra da gerekenleri söyledik. Şimdi ilk  devrenin son maçı Göztepe ile. Bu maç çok önemli, kendilerine anlattık." 

Devre arasında transfer yapılacağına da değinen Tankut, ligin sonunda  ipi göğüsleyecek tarafın kendileri olacağını aktardı. Ligin zorlu geçeceğini her  fırsatta belirttiklerini ifade eden Tankut, puan cetveline bakıldığında ligin  daha yeni başladığını vurguladı. 

Liderden 2 puan geride 26 puana sahip olduklarını, Göztepe'yi yenerek  ilk devreyi ilk iki arasında bitireceklerine inandıklarını dile getiren Tankut,  taraftarlardan takıma sahip çıkmalarını istedi. 

Tankut, Balic'in yerine takımın başına idari menajer Levent Açıkgöz'ün  getirildiğini, henüz yeni bir teknik direktörle anlaşmadıklarını belirtti. 

FK Sarajevo, Bursaspor, Fenerbahçe, Real Madrid, Rayo Vallecano,  Galatasaray, Konyaspor, Ankaragücü ve İstanbulspor'da forma giydikten sonra Bosna  Hersek Milli Takım Teknik Direktörü Saffet Susiç'in yardımcılığını yapan Boşnak  asıllı Türk vatandaşı Balic, ligin 7. haftasında Hüseyin Kalpar'la yollarını  ayıran Kardemir Karabükspor'la teknik direktörlüğe adım atmıştı. 

Kırmızı-mavili takımla 9 karşılaşmaya çıkan Balic, üçer galibiyet,  beraberlik ve yenilgi alarak 12 puan topladı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor