1461 Trabzon'un Beşiktaş İsyanı!

Ziraat Türkiye Kupası grup turu dün oynanan maçlarla tamamlandı. C Grubu'nda Beşiktaş sahasında Sivas Belediyespor'a 4-3 mağlup oldu. Bu sonuçla Sivas ekibi grup lideri olurken, siyah-beyazlılar grubu 2. sırada tamamladı. Beşiktaş ile aynı puana sahip ola

1461 Trabzon'un Beşiktaş İsyanı!
Ziraat Türkiye Kupası grup turu dün oynanan maçlarla tamamlandı. C Grubu'nda Beşiktaş sahasında Sivas Belediyespor'a 4-3 mağlup oldu. Bu sonuçla Sivas ekibi grup lideri olurken, siyah-beyazlılar grubu 2. sırada tamamladı. Beşiktaş ile aynı puana sahip olan 1461 Trabzonspor ise ikili averajla 3. olarak elendi.
 
Trabzon ekibinin turu geçmesi için Beşiktaş'ın yenilmemesi yetiyordu. Maç berabere bile bitseydi hem 1461 Trabzonspor, hem de Sivas Belediyespor 10 puanda olacaktı. İkili averajda rakibinin önünde olan 1461 Trabzonspor grubu onların önünde bitirecekti. Ama Sivas Belediyespor 79. dakikasına 3-2 mağlup girdiği karşılaşmada üst üste bulduğu gollerle 4-3 kazandı.
 
Karşılaşmanın ardından 1461 Trabzonspor'un başkanı Bekir Aktürk, kondisyoner Gökhan Kandemir ve takımın bazı futbolcuları sosyal medya hesaplarından maçta yaşananlara tepki gösterdiler. 
 
isyan.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor