1461 Trabzon’da yeni planlama

1461 Trabzon'da transfer ve teknik ekip konusunda gelişmeler yaşanıyor

1461 Trabzon’da yeni planlama

Haber61 Spor Servisi - Özel

Trabzonspor’da başkanlığa Ahmet Ağaoğlu’nun gelmesinin ardından merak edilen konulardan biri olan 1461 Trabzon’un geleceği için planlamalar yapılmaya başlandı.

ZIVALIOĞLU İLE DEVAM

1461 Trabzon’da sözleşmesi sezon sonu itibarıyla biten teknik direktör Hamdi Zıvalıoğlu ile yola devam edileceği öğrenildi. Trabzonspor yönetiminin Zıvalıoğlu’ndan memnun olduğu ve kısa süre içerisinde yeni sözleşme imzalanacağı kaydedildi.

TRANSFER PLANLAMASI

Pilot takımda gelecek sezon öncesinde kadroda önemli bir planlama yapılacağı öğrenildi. Kadroya dış transferde 3 veya 4 futbolcu dahil edilmek istenirken kadronun geri kalanını U21 futbolcularından ve geçen sezondan elde kalanlarla harmanlayarak yeni bir yapı oluşturulmak istendiği belirtildi.

GİDECEKLERİ SÜMER ONAYLAYACAK

Geçen sezon kadroda yer alan ve takımdan ayrılmak isteyen futbolcular konusunda 1461 Trabzon’un teknik ekibinin rapor hazırladığı ve Trabzonspor Genel Koordinatörü Özkan Sümer’e göndereceği nihai kararın da Sümer’in onayıyla verileceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor