1461 Trabzon'da şok istifa!

Trabzonspor'da TFF seçimlerinde Yıldırım Demirören'e destek verilmesinin ardından yaşanan deprem etkisinin yankıalrı sürerken istifalar peşi sıra gelmeye devam ediyor.1461 Trabzon yöneticisi Neşat Reis bugün yaptığı açıklama ile istifa ettiğini duyurdu.Re

1461 Trabzon'da şok istifa!

Trabzonspor'da TFF seçimlerinde Yıldırım Demirören'e destek verilmesinin ardından yaşanan deprem etkisinin yankıalrı sürerken istifalar peşi sıra gelmeye devam ediyor.

1461 Trabzon yöneticisi Neşat Reis bugün yaptığı açıklama ile istifa ettiğini duyurdu.

1-465.jpgReis, açıklamasında; "TFF genel seçimlerinde Trabzonspor Klübünün almış olduğu tavır ve davranışlardan dolayı bir Trabzonlı olarak yapılan desteği şahsım adına kabullenmenin imkansız olduğunu düşünerek kulüp içerisindeki saymanlık ve yönetim kurulundan istifa ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Neşat Reis ayrıca Trabzon 4. Noterine giderek, 1461 Trabzon Yönetim Kurulu Üyeliği ve Genel Saymanlık görevinden istifasını resmileştirdi. Daha sonra Noter tasdikli bu belgeyi kulübe göndererek işleme koyulmasını isteyecek.

 

1-463.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor