1461 Trabzon'a Trabzonspor'dan takviye! Sözleşme imzalandı

1461 Trabzon, Trabzonsporlu oyuncuyu kadrosuna kattı.

1461 Trabzon'a Trabzonspor'dan takviye! Sözleşme imzalandı

1461 Trabzon Futbol Kulübü, Trabzonspor’dan hücum oyuncusu Safa Kınalı’yı kiralık olarak kadrosuna kattı.

1461 Trabzon FK Başkan Yardımcısı Alper Bektaş’ın katılımı ile Hekimoğlu Spor Tesisleri'nde gerçekleşen imza töreninde, Safa Kınalı kendisini 1 yıllığına bordo mavili ekibe bağlayan sözleşmeye imza attı.

safa-kinali-1461-trabzon-2.jpg

Safa’nın transferi ile güçlerine güç kattıklarını kaydeden Başkan Yardımcısı Alper Bektaş, “Safa tanıdığımız, bildiğimiz bir oyuncu. Bize katkısı oldukça fazla olacaktır. Şampiyonluğa oynayacak bir kadro kuruyoruz. İnşallah o sene bu sene olacak” dedi.

Safa Kınalı ise, “Trabzonluyum. Trabzon’da 1461 Trabzon FK’da forma giyeceğim için mutluyum. Bugün antrenmana çıktım. Takımda güzel bir hava var. Bu hava sezon sonunda bizi şampiyonluğa taşıyacaktır” ifadelerini kullandı.

İmza töreni sonrası Başkanvekili Suat Hekimoğlu, Başkan Yardımcısı Alper Bektaş, Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Şengün ve Sportif Direktör Onur Çebi, Safa Kınalı’ya başarı dileklerinde bulundu.

safa-kinali-1461-trabzon-3.jpg

safa-kinali-1461-trabzon-4.jpg

Kaynak:Haber61 Spor Servisi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor