1461 Derneği’nden Anlamlı Kampanya

İstanbul 1461 Trabzonsporlular Derneği, 61 lise öğrencisine Avni Aker’deki son sezonun ikinci yarısı için kombine kart hediye etti.   Öğrenciler kombine kartları Akhisar Belediyespor karşılaşmasında kullanacaklar.   1461 Trabzonsporlular Derneği Yönetim K

1461 Derneği’nden Anlamlı Kampanya
İstanbul 1461 Trabzonsporlular Derneği, 61 lise öğrencisine Avni Aker’deki son sezonun ikinci yarısı için kombine kart hediye etti.
 
Öğrenciler kombine kartları Akhisar Belediyespor karşılaşmasında kullanacaklar.
 
1461 Trabzonsporlular Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tüfekçi, Avni Aker’deki son sezon için böyle bir proje gerçekleştirdiklerini belirterek, “Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yardımıyla Trabzon’un 18 ilçesinden 3 lise öğrencisi seçtik. Her ilçeden 3 öğrenci, toplam 61 kişi. Sayı olarak anlamlı olmasını istedik. Avni Aker’deki tüm maçlarda öğrenci kardeşlerimiz kendilerine ayrılan yerde maçlarını izleyebilecek.” dedi.
 
18845-5k2v4f5h.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor