1. Lig ekibi Trabzonspor'dan Poyraz Yıldırım'a talip oldu
Erokspor'un, Trabzonspor forması giyen Poyraz Yıldırım'a talip olduğu ifade edildi. Futbolcu ile Ümraniyespor da ilgileniyor.
Yayınlanma:
1. Lig ekibi Esenler Erokspor, Trabzonspor’un genç yeteneklerinden Poyraz Efe Yıldırım’ı kadrosuna katmak için resmi girişimlerde bulundu.
20 yaşındaki forvet oyuncusunun gelişimini sürdürebilmesi adına düzenli forma şansı bulabileceği bir takıma kiralanmasına sıcak bakan bordo-mavili yönetim, teklifleri değerlendirmeye aldı.
Oyuncu için Ümraniyespor'un da devrede olduğu ve futbolcunun bu takıma gitmeye daha sıcak olduğu öğrenildi.
Kaynak:
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum