Trabzonspor – Kızılyıldız maçı saat kaçta hangi kanalda?

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi’nde ikinci maçına Sırbistan ekibi Kızılyıldız karşısında çıkacak.

Trabzonspor – Kızılyıldız maçı saat kaçta hangi kanalda?

Akyazı Şenol Güneş Kompleksi’nde oynanacak karşılaşma saat 19.45’te başlayacak.

Exxen platformundan canlı olarak yayınlanacak karşılaşmayı Haber61’net’ten de canlı olarak takip edebilirsiniz.

Karşılşma öncesi ve sonrası gelişmeler Akyazı Stadı’ndan yapılacak canlı yayınlar ile Haber61TV’de olacak

Haber61TV’yi izlemek için tıklayın…

Karşılaşmanın orta hakemliğini Alman Sascha Stegemann, yardımcılıklarını ise Christian Gittelmann ve Mark Borsch yapacak. 

MUHTEMEL 11'LER!

Trabzonspor: Uğurcan; Larsen, Bartra, Hugo, Elmalı; Hamsik; Naci, Bakasetas, Bozok, Bardhi, Gomez

Kızılyıldız: Borjan; Erakovic, Milunovic, Dragovic; Srnic, Kanga, Sanogo, Rodic; Bukari, Pesic, Katai

MAÇ ÖNCESİ NOTLAR

Trabzonspor , UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda ikinci maçına çıkıyor. İlk maçında Ferencvaros'a deplasmanda 3-2 kaybeden Abdullah Avcı yönetimindeki Fırtına, Kızılyıldız'ı ağırlayacak. Süper Lig ’de son oynanan Adana Demirspor müsabakasından 3-2 mağlup ayrılan Bordo Mavililer, Avrupa'da Macar ekibine de kaybedince üst üste 2 mağlubiyet aldı. Trabzonspor taraftarı önünde kazanarak kötü gidişata son vermeyi ve gruptaki ilk galibiyetini almak istiyor. 

Trabzonspor'da Hüseyin Türkmen, Serkan Asan, Bruno Peres, Edin Visca ve Dorukhan Toköz'ün sakatlıkları sürüyor. Yusuf Yazıcı ve Djaniny Semedo yapılan son antrenmana katıldılar. Antrenmana Gbamin ve Trezeguet ise katılmadı.

Daha önce Kızılyıldız ile resmi bir maçta karşılaşmayan Trabzonspor, ilk kez bir Sırbistan takımına rakip olmaya hazırlanıyor.

Türk takımlarına rakip olduğu dört maçı da kaybetmeyen Kızılyıldız (2G 2B), bu karşılaşmaların tamamını UEFA Kupası'nda Galatasaray ile oynadı (1979-1989).

Avrupa Ligi'nde evinde oynadığı son dört maçı kazanamayan Trabzonspor (1B 3M), son galibiyetini Kasım 2014'te Metalist Kharkiv karşısında aldı.

Kızılyıldız'ın Avrupa Ligi deplasmanlarında çıktığı 12 maç toplam 16 gole sahne oldu (Kızılyıldız 7-9 Rakipleri; ortalama 1.3).

Avrupa Ligi deplasmanlarındaki son yedi maçının sadece birini kaybeden Kızılyıldız (2G 4B), tek mağlubiyetini son ziyaretinde Rangers karşısında aldı.

ABDULLAH AVCI NELER SÖYLEDİ?

Bu sene itibarıyla Şampiyonlar Ligi Play-Off’u sonrasında Avrupa Ligi'nin ilk maçını Macaristan’da oynadıklarını belirten Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, “Skor olarak da oyun olarak da iyi başlayamadığımız turnuvanın ikinci maçını yarın Kızılyıldız ile kendi evimizde kendi taraftarımızın önünde oynayacağız. Rakibimiz bizim zamanımızdaki Yugoslavya, şimdiki Sırbistan’ın en değerli kulüplerinden bir tanesi. Bizim gibi çok yoğun taraftar grubuna da sahipler. Liglerinde son derece iyi gidiyorlar. Yarın bizi rakibine göre formasyon değişikliği yapabilen bazen oyunda eşleşen, tahmini 4-3-2-1 belki formasyonu ile oynayacak özellikle bizim son maçlarda geçişlerde verdiğimiz pozisyonları göz önünde bulundurarak ona göre bir oyun planı yapacaklar. Biz iyi başlayamadığımız yarın akşam itibarıyla tekrar gruptaki varlığımızı en iyi şekilde hissettirip, kendi evimizde kazanarak, her seferde daha iyisini yapabilecek bir takıma ve kapasiteye de sahibiz. Kazanarak daha iddialı hale gelip, yolumuza devam etmek istiyoruz” diye konuştu.

672457

1120 günlük büyük hasret
Avrupa kupalarında son galibiyetini 22 Ağustos 2019’da AEK’ya karşı deplasmanda alan Trabzonspor, sonrasında çıktığı 14 maçta 10 mağlubiyet ve 4 beraberlik elde etti. Bu maçların 7’sini Abdullah Avcı yönetiminde oynayan Bordo-Mavililer, rakiplerini deviremedi. Karadeniz ekibi, 1120 günlük Avrupa’da kazanma hasretini bu akşam Akyazı’da müthiş taraftarının önünde bitirmek istiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor