Trabzonspor altyapısında yetişti! 1461 Trabzon FK’ya imza attı

1461 Trabzon FK, Trabzonspor altyapısından yetişen, bir dönem 1461 Trabzon FK’da forma giyen ve son olarak Yomraspor’da oynayan kaleci Furkan Taş ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Trabzonspor altyapısında yetişti! 1461 Trabzon FK’ya imza attı

Hekimoğlu Döküm Spor Tesislerinde yapılan ve Sağlıktan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Sağlam’ın katıldığı imza töreninde 25 yaşındaki kaleci Furkan, 2.5 yıllık sözleşmeye imza attı.

İmza töreninde konuşan Sağlıktan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Sağlam, Furkan’ın daha önce de takımda forma giydiğini ifade ederek, “İyi bir kaleci olduğunu biliyoruz. Bu nedenle yeniden takımımıza kattık. Her iki tarafa da hayırlı olsun. Takımımızda başarılı olacağına inanıyorum” dedi.

Yeni transfer Furkan Taş ise, “Yeniden 1461 Trabzon FK’ya döndüğüm için mutluyum. Transferimde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Takımıma katkı yapmak için elimden geleni yapacağım. İnşallah hep beraber güzel bir sezon geçiririz” ifadelerini kullandı.

Trabzonspor altyapısında yetişti! 1461 Trabzon FK’ya imza attı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber