Trabzon’daki cinayette yeni gelişme! Cezaevinde intihar etti

Trabzon’daki cinayette ceza evine gönderilen kişi intihar etti.

Trabzon’daki cinayette yeni gelişme! Cezaevinde intihar etti

Trabzon’da mir marketin otoparkında çıkan tartışmanın büyümesi üzerine kan akmış 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de yaralanmıştı.

Yeşiltepe mahallesinde meydana gelen olayda gece 22:30 sıralarında bir markete ait otoparkta atık meyve ve sebzeleri toplayan R.A. ile Berhan Danışmaz ve U.A. arasında tartışma çıkmış. R.A. Berhan Danışmaz ve U.A.’yi bıçakla yaralamıştı.

Hastaneye kaldırılan yaralılardan Berhan Danışmaz hayatını kaybetmiş U.A. ise tedavisinin yapılması sonrasında taburcu edilmişti.

CEZA EVİNDE İNTİHAR ETTİ

Polis ekiplerinin çalışmaları sonrasında gözaltına alınan ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak ceza evine gönderilen R.A.’nın bunalıma girerek intihar ettiği öğrenildi. R.A. hayatını kaybetti.

Cezaevinden alınan R.A’ın cenazesi incelenmek üzere Trabzon Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Olayla ilgili savcılığın soruşturma başlattığı öğrenildi.

Haber61 - Haber Servisi - 

Trabzon’daki cinayette yeni gelişme! Cezaevinde intihar etti

Trabzon’daki cinayette yeni gelişme

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber