Trabzon'da KA-FEM Derneği gönül telini titretti

KA-FEM TSM Topluluğunun Trabzon2daki konseri göz kamaştırdı.

Trabzon'da KA-FEM Derneği gönül telini titretti

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin Kültür-Sanat etkinlikleri içerisinde yer alan programlar tüm hızıyla devam ediyor. Her ay bir önceki aya göre daha hareketli geçen etkinlikler halkın da büyük ilgisini çekiyor.

Önceki akşam Karadeniz Folklor ve Müzik Eğitimi Gençlik Spor Kulübü Derneği (KA-FEM) TSM Topluluğu tarafından düzenlenen konserde diğer etkinlikler gibi oldukça göz kamaştırdı. 

Trabzon'da KA-FEM Derneği gönül telini titretti

Şef Erhan Bebek yönetimindeki muhteşem koro kürdili hicazkar peşrevi ile başladığı programını 3 güzel potpori ile sonlandırdı. 

Trabzonspor’un Ziraat Türkiye Kupası maçı olmasına rağmen salonu dolduran sanatseverler bir saat süren programda birbirinden güzel şarkılarla oldukça keyif aldılar. 

Ali Adanur, Muhammet Ali Yüluğ, Zeki Kamber, Gökhan Tepecik, Nida Kurt ve Tuğba Sırtkaya’nın solo eserleri, Esra-Behiç Hasanbaşoğlu çifti ile İbrahim Şişmanoğlu-Burçak Nevzat Arslan’ın düetleri, şef Erhan Bebek’in maestro yönetimi ve bunun yanında saz ekibinin muhteşem performansı ayakta alkışlandı. 

Trabzon'da KA-FEM Derneği gönül telini titretti

Programın sonunda koro şefi Erhan Bebek’e ve derneğe katkılarından dolayı ud sanatçısı Hüseyin Şılbır’a plaketleri 3.Ceza Daire Başkanı Fatih Aksoy ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Erdem Zekeriya İskenderoğlu tarafından takdim edildi. 

Gecede bir konuşma yapan Dernek Başkanı Ali Adanur pandemi sonrası ilk kez sanat müziği konseri düzenlediklerini belirterek “Malumunuz o dönem birçok sektör gibi bizlerde büyük sıkıntılar yaşadık. Adeta dibi görmüşken sağ olsun Erhan hocam elini taşın altına soktu ve bizi yeniden ayağa kaldırdı. Kısa sürede bu kocaman yürekli insanlarla zor bir yolculuğa çıktık. Emeği geçen herkesi kutluyorum. Bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere de ayrıca teşekkür ediyorum. Mart ayında hepinizi halk müziği konserimize bekliyoruz. Onunda çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor” dedi.  

Trabzon'da KA-FEM Derneği gönül telini titretti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler