Trabzon'da İl Başkanı kararını verdi! Flaş adaylık açıklaması

Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli 28 Ocak'ta yapılacak İl Kongresi'nde aday olmayacağını açıkladı.

Trabzon'da İl Başkanı kararını verdi! Flaş adaylık açıklaması

Azmi Kuvvetli açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Kamuoyunun bilgisine.

Hepinizin bildiği ve takip ettiği gibi 3 Ekim 2022 tarihinden itibaren partimizde bir kongre süreci başladı. O günlerde de ifade ettiğim gibi ilçe kongrelerini tamamladıktan sonra il başkanlığı adaylığım ile ilgili karar vereceğimi söyledim. 8 Ocak tarihinde Akçaabat ilçe kongresi ile ilçe kongrelerimizi tamamlamış bulunmaktayız. Artık adaylığımla ilgili farklı niyetlerle; çeşitli spekülasyonların yapıldığını görmekteyim. Bu spekülasyonlarla baş etmenin tek yolunun ise, her şeyi açık ve şeffaf bir şekilde izah etmemle mümkün olacağının bilincindeyim. Adaylığımla ilgili kaynağı belli ya da belirsiz, iç yada dış söylentileri sonlandırmak için 28 Ocak günü gerçekleştireceğimiz il kongresinde il başkanlığına aday olmayacağımı kamuoyu ile paylaşmak istiyorum.
Göreve geldiğim ilk günden bugüne kadar tam mesai ve yüksek bir özveri ile yapmaya çalıştığım il başkanlığı görevimi kongre tarihine kadar sürdüreceğim. 

Yaptığımız çalışmalarla Trabzon'da İYİ Parti'nin örnek bir teşkilat yapısına sahip olmasının mutluluğu ile görev süremi dolduracağım.
Görevini 4 yıl 8 ay yapmış bir il başkanı olarak bu süre içerisinde, yol arkadaşlarımla çok büyük ve kıymetli bir mücadele verdik. Bu mücadelenin semeresi olarak partimiz % 21 oy oranına ve an itibarıyla iki milletvekili çıkaracak bir güce ulaşmasının mutluluğu ile görevimi sollandıracağım. Bu mücadeleye emekleri ile katkı veren başta il yönetim kuruluma, ilçe başkanlarımıza, Belediye meclis üyelerimize, disiplin kurulumuza, gençlik kollarımıza, yerel yönetimlerde görev alan arkadaşlarımıza, partimizin her kademesindeki kıymetli yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
Bundan sonra siyasi hayatımı; ülkemiz ve milletimiz için geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz için Kuva-yı Milliye ruhuyla ile mücadele eden İYİ'ler ve Cesurlar hareketinin lideri Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in ve aziz milletimizin emrinde sürdüreceğimi belirtmek istiyorum.
Selam ve Saygılarımla..."

Trabzon'da-İl-Başkanı-kararını-verdi!-Flaş-adaylık-açıklaması

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber