Zorluoğlu’ndan karakol ziyareti

Trabzon Büyükşehir Belediye başkanı Murat Zorluoğlu, Şehit Akın Çelebi Polis Merkezi Amirliğine ziyarette bulundu.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu önceki gece kent merkezinde Fen İşleri, TİSKİ ve Yol Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekiplerinin yürüttüğü çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Zorluoğlu inceleme sırasında Taksim Yokuşunda bulunan Şehit Akın Çelebi Polis Merkezi Amirliğine giderek önceki gün alkollü ve ehliyetsiz sürücünün aracıyla çarparak şehit ettiği polis memuru Yusuf Ceylan için başsağlığı diledi.

Karakolda bir süre polislerle sohbet eden Başkan Zorluoğlu “Taksim Polis Merkezi Trabzon’un en eski karakollarından birisidir. Sonradan Rahmetli Şehidimizin adı verildi. Ben gençliğimde buranın önünden çok geçerdim” dedi. Polis memurları Başkan Zorluoğlu’na ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek çay ikramında bulundular. Sohbete katılan polislerin bir çoğunun Trabzonlu olduğunu belirterek kentte yapılan çalışmaları takdirle karşıladıklarını söylediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber