Zorluoğlu Yavuz Selim Sahası ile ilgili son noktayı koydu: Yaşatacağız ama

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu Yavuz Selim Sahası ile alakalı özel açıklamalar yaptı.

Zorluoğlu Yavuz Selim Sahası ile ilgili son noktayı koydu: Yaşatacağız ama

Haber61 - Haber Servisi

Trabzon’da gündem den bir türlü düşmeyen ve Avni Aker’in yeri ve hemen yanında bulunan Yavuz Selim Sahası’nın eski yerine yeniden yapılıp yapılmayacağı konusunda Haber61’e özel açıklamalar yapan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu “Yavuz Selim ve Avni Aker’i yaşatacağız ama…” diyerek gerekçeleri açıkladı.

Trabzon’un gündeminde yer alan Yavuz Selim sahası ile ilgili konuşan Başkan Zorluoğlu, “O alan millet Bahçesi olarak dizayn ediliyor. Bir projesi ve daha önce konuşulmuş şeyler var. Orada biz Yavuz Selim’i ve Avni Aker’i yaşatacağız. Avni Aker’i bir tribün olarak yaşatacağız, Yavuz Selim’i de saha olarak yaşatacağız. Ama bu eskiden olduğu gibi sürekli amatör maç yapılmasını gerektirmiyor. Çok yoğun spor müsabakalarının yapıldığı bir yer ve yanında Millet Bahçesi çok uygun olmaz kanaatindeyiz. Orada arasıra maç oynanacak şekilde saha olacak, tarihi anlamda önemli amatör maçları orada yapabiliriz. Ama genel olarak o saha halkımızın günlük spor yapması için. Çeşitli STK, kurum ve Kuruluşların aktivite yapabileceği, 23 Nisan, 19 Mayısların kutlanabileceği bir önemli alan olarak orayı düşünüyoruz. Diğer taraftan Millet Bahçesi olarak fonksiyon görmeye devam edecek.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber