Zorluoğlu'ndan "Uzungöl'de yıkım yapmayın" diyen vatandaşa cevap

Başkan Murat Zorluoğlu, Uzungöl ile ilgili ‘Yıkmayın yazıktır’ diyen vatandaşa böyle çıkıştı; Hiç kimse art niyet aramasın!

Zorluoğlu'ndan "Uzungöl'de yıkım yapmayın" diyen vatandaşa cevap

Uzungöl’de 118 kaçak yapının yıkımı için vatandaşlara verilen süre doldu. Vatandaşlar hala buraları boşaltmadılar. İkincisinde yıkım araçları Uzungöl’e girecek. Uzungöl’de endişeli bekleyiş sürüyor.

Bu endişeli bekleyiş sürerken Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu meydan parkında karşılaştığı bir vatandaşla diyaloğu dikkat çekti.

Uzungöl’den geldiğini ifade eden vatandaş Başkan Zorluoğlu’na, “Yıkmayın yazıktır. İnsanların yeri yurdu orası..” diyerek destek istedi.

Başkan Zorluoğlu, “Kesinlikle yıkılacak” diyerek şöyle çıkıştı;”

“Reisi Cumhurun ve Çevre Şehircilik Bakanlığımızın talimatıyla kaçak yapılar yıkılacak. Bunun kaçarı yok! Hiçkimse bunda bir şey aramasın art niyet yok! Tamamiyle kaçak binalar yıkılacak!”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber