Zorluoğlu'ndan TTBye ziyaret

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zorluoğlu’ndan borsaya ziyaret.

Zorluoğlu'ndan TTBye ziyaret

Yerel Seçimler öncesi AK Parti’den Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Murat Zorluoğlu, Trabzon Ticaret Borsası’nı  (TTB) ziyaret ederek Meclis Başkanı Sebahattin Arslantürk, Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Ergan ve Yönetim Kurulu üyeleriyle görüş alışverişinde bulundu.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi öncesi belediye başkan adayları STK’lara ziyaretlerini sürdürüyor. 
 
AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ve Başkan Yardımcısı H.İbrahim Demirtaş’ın da yer aldığı görüşmede başkan adayı Murat Zorluoğlu düşünceleriyle ilgili bilgiler verdi. Görev yaptığı yerlerde STK temsilcilerinin her zaman görüşünü aldığını vurgulayan Zorluoğlu,
“Esnaf, köylü, kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ile hep birlikte çalıştık. İnşallah dönemimiz nasip olursa burada da birlikte istişare edeceğiz.” dedi. 

TTB Meclis Başkanı Sebahattin Arslantürk ve Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Ergan da Zorluoğlu’na borsanın yürüttüğü projeler ve çalışmalarıyla ilgili bilgiler aktararak başarı dileklerinde bulundular. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber