Zorluoğlu'ndan gazilere Kıbrıs sürprizi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Zorluoğlu'ndan gazilere Kıbrıs sürprizi.

Zorluoğlu'ndan gazilere Kıbrıs sürprizi


Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla düzenlenen programın ardından, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Trabzon Şubesini de ziyaret ederek gazilerimizle bir araya geldi.

Sabah saatlerinde ilk olarak Trabzon Valiliği önündeki programa katılan Başkan Zorluoğlu, burada Atatürk Anıtı’na büyükşehir belediyesi çelengini sundu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından öğrenciler günün anlam ve önemi içeren şiirler okurken, törene Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Seyyah Sağıroğlu, askerî erkân, kurum amirleri, gaziler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. 

Tören sonrasında Türkiye Muharip Gaziler Derneği Trabzon Şubesini ziyaret eden Başkan Zorluoğlu, bir süre buradaki gazilerle sohbet etti. Dernek anı defterine duygularını aktaran Başkan Zorluoğlu, şu ifadeleri kullandı:

“Çok değerli Gazi büyüklerim, Gaziler Günü münasebetiyle, sizleri kurduğunuz derneğin çatısı altında ziyaret etmekten büyük onur duyuyorum. Bu vesile ile ebediyete uğurladığımız Gazilerimize Allah’tan rahmet, hayatta olanlara ise sağlık ve afiyet diliyorum. Büyükşehir belediye başkanınız ve bir eski vali olarak gönlümün ve kapılarımın sizlere sonuna kadar açık olduğunu ifade etmek istiyorum. Bizden öncekilerin yaptıkları gibi biz de dönemimizde siz değerli büyüklerimizin meselelerine sahip çıkacak ve vatan için, millet için, mukaddesat için yaptığınız büyük fedakarlıkları asla unutmayacağız. İnşallah büyük arzunuz olan Kıbrıs ziyaretini de birlikte gerçekleştireceğiz. Gaziler günümüz kutlu olsun”  

Ziyaret sonunda Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na anlamlı günlerinde kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür eden Dernek Başkanı Seyyah Sağıroğlu, Kıbrıs ziyareti konusundaki sürpriz için de ayrıca minnettar olduklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler