Sürmene Şoförler Odası'ndan darp açıklaması geldi! "Öğrenciler şoförleri dövmüştür"

Sürmene Şoförler Odası Başkanı Ekrem Yılmaz, Trabzon'da dolmuşçuların öğrenciler darp ettiği olayla ilgili olarak konuştu.

Sürmene Şoförler Odası'ndan darp açıklaması geldi! "Öğrenciler şoförleri dövmüştür"

Sürmene Şoförler Odası Başkanı Ekrem Yılmaz, Trabzon'un Sürmene ilçesinde Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği öğrencileri ile dolmuş şoförleri arasındaki olayla ilgili olarak konuştu.

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde basın toplantısı düzenleyen Yılmaz, "Öğrenciler şoförleri dövmüştür. Bu da tespitlidir" dedi.

Sürmene Şoförler Odası Başkanı Ekrem Yılmaz'ın açıklamaları şu şekilde;

"Sürmene'de öğrenciler ve minibüs şoförleri arasında bir olay yaşandı. Savcılığa intikal etti. Savcı karakolda ifadeleri aldı. Öğrenciler ve şoförler gözaltına gerek olmadığı kanaatiyle serbest bırakıldı.

Daha sonra bir durak görevlisi ile vatandaşlar gözaltına alınıyor. Nezarette sabaha kadar bekletiliyorlar. Gece 3'te karakol, şoförleri adliyeye gönderiyor. Gece 11'de 4 şahıs, 2 vatandaş, durak görevlisi ve 1 şoför mahkemeye çıkıyor, 2 kişi tutuklanıyor.

Çocuklardan biri tweet atıyor. Diyor ki, "Sürmene'de durdurulup gasp edildik. Arabadan aşağı alındık ve şoförler tarafından gasp edilip dövüldük." Kesinlikle böyle bir şey yok. Öğrenciler şoförleri dövdü. Bu da tespitlidir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
24 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler