Zorluoğlu ile Aktürk bir araya geldi! "Sıkı diyaloglarımız devam edecektir”

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkanı Bekir Aktürk ile Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu bir araya geldi.

Zorluoğlu ile Aktürk bir araya geldi! "Sıkı diyaloglarımız devam edecektir”

Geçtiğimiz günlerde Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkanı Bekir Aktürk, bir ziyaret sırasında TİSKİ ile sorun yaşadıklarını belirtmiş, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ise bu iddiaya cevap vermişti. 

Sonrasında Tüm Trabzon Muhtarlar Derneği Gazeteciler cemiyetinde basın açıklaması yaparak Aktürk’e tepki göstermiş ve hizmetten memnun olduklarını belirmişlerdi. 

Yaşanan bu gelişmeler sonrasında Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkanı Bekir Aktürk, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman ile bir araya geldi. 

Aktürk, Büyükşehir Belediyesi yönetimi ile şehrin menfaatine olacak her konuda aynı masa etrafında oturup istişare edeceğini dile getirdi. 

Aktürk, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile kişisel bir sıkıntısı olmadığını, hizmet bekleyen mahallelerin sorunlarını kendilerine taşıyıp bu sıkıntılarına çözüm aradıklarını dile getirdi. 

Mahalle muhtarlarından gelen istek ve talepleri Büyükşehir yönetimine taşımaya devam edeceklerini belirten Aktürk, “Muhtarlarımız ve belediye yönetimlerimiz ile birlikte şehrin sıkıntılarını aşmak adına mesaide olduk, olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Başkan Aktürk sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ben sadece Trabzon’daki değil ülkedeki tüm muhtarların başkanıyım. Dolayısı ile şehirde bir muhtarın dahi sıkıntısı giderilmediğinde bunun üzüntüsünü yaşıyorum. Tüm sıkıntıların giderilmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu paralelde gerek ilçe belediyeleri gerekse Büyükşehir belediyemiz ile de sıkı diyaloglarımız devam edecektir.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber