Cumhur İttifakı AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Zorluoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Ortahisar ilçesine bağlı Fatih Mahallesinde seçim irtibat bürosunu hizmete açtı. Açılışa Zorluoğlu’nun eşi Sevcan Zorluoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Ortahisar Belediye Başkan adayı Av. Ahmet Metin Genç, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, eski Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu ve Cumhur İttifakı mensupları katıldı.
“Daha müreffeh bir Trabzon için yola çıktık”
Açılışta coşkulu kalabalığa seslenen Murat Zorluoğlu, memleketine hizmet etmek için aday olduğunu belirterek:
“Trabzon’u daha ileriye taşımaya, daha müreffeh, marka ve prestijli bir şehir haline getirmeye talibiz.”
ifadelerini kullandı.
Trabzon’da vatandaşların güçlü desteğini hissettiklerini kaydeden Zorluoğlu, projelerini hayata geçirmek için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.
“Omuz omuza çalışacağız”
Ortahisar özelinde güçlü birliktelik vurgusu yapan Zorluoğlu, Ahmet Metin Genç ile uyumlu çalışacaklarını dile getirerek şunları söyledi:
“Ortahisar’da kendimi daha güçlü hissediyorum. Ahmet Metin Genç Başkanımızla omuz omuza, bir ve beraberiz. İnşallah 31 Mart’ta yüksek oy oranıyla önemli bir başarı elde edeceğiz.”
“Rekor oyla seçimi tamamlayacağız”
Cumhur İttifakı’nın seçimlerde güçlü bir sonuç alacağına inandığını belirten Zorluoğlu:
“Trabzon’da ve Türkiye genelinde 31 Mart seçimlerini rekor oyla kapatacağız.”
dedi.
Açılışın ardından Zorluoğlu ve beraberindeki heyet mahalle sakinleriyle sohbet ederek bölgeden ayrıldı.
Kaynak:Haber61