Zorluoğlu: "Benim olduğum yerde virüs olmaz"

Zorluoğlu: "Benim olduğum yerde virüs olmaz"

Zorluoğlu: "Benim olduğum yerde virüs olmaz"

Akçaabat ilçesinde önemli bir ihtiyacı giderecek olan 'Kapalı Otopark ve Pazar Yeri Projesi' için temel atma töreni gerçekleştirildi.

Açılışa Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta ve Adnan Günnar da katıldı. Açılış törenine pandemi dolayısıyla tıbbi maske ile gelen Muhammet Balta ile Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu arasına samimi bir diyalog yaşandı.

Muhammet Balta ile kucaklaşan Zorluoğlu, Balta’nın maskesini görünce; “Sayın vekilim niye maske takıyorsunuz. Hava sıcak açık alandayız” deyince Balta, “Koronavirüs var, tedbirli olmak gerek” dedi.

Bunun üzerine Zorluoğlu’nun Balta’ya dönerek, “Rahat olun vekilim, benim olduğum yerde virüs olmaz. Ben hepsini temizliyorum” ifadesi, gülüşmelere neden oldu. Bunun üzerine Balta, maskesini çıkartarak programına maskesiz devam etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber