Zigana Tünelinde çalışma. 27 Temmuz 2020

Trabzon Gümüşhane yolunda Zigana Tünelinde çalışma

Zigana Tünelinde çalışma. 27 Temmuz 2020

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, İzmit-İstanbul yolunun 55-57. kilometrelerinde üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle Akçakocabey Köprüsü İstanbul yönünde trafiğe kapatıldı. Ulaşım toplayıcı yoldan sağlanıyor.

Gökova-Köyceğiz yolunun 22-26. kilometrelerinde yol yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşım, bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak gerçekleştiriliyor.

Emirdağ-Çay yolunun 18-19 ve 46-47. kilometrelerinde yol çalışmaları, Ladik-Taşova yolunun 22-27. kilometrelerinde BSK yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü devam ediyor.

Taşköprü-Hanönü yolunun 2-16. kilometrelerinde asfalt sathi kaplama çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

İspir-İkizdere yolunun 6-20. kilometrelerindeki yol yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşım kontrollü olarak sürdürülüyor.

Bozyazı-Aydıncık yolunun 23-25. kilometrelerinde yapılacak patlatmalı yol çalışmaları dolayısıyla ulaşım kontrollü olarak sağlanacak.

Akseki-Manavgat yolunun 34-39. kilometrelerinde patlatmalı kazı çalışması nedeniyle bugün 13.00-17.00 saatlerinde yol trafiğe kapatılacak.

İyidere-Rize-Ardeşen yolunun 10. kilometresinde devam eden köprü bakım onarım çalışması dolayısıyla bölünmüş yolun Ardeşen-İyidere yönünde 29 Temmuz'a kadar ulaşım tek şeritten kontrollü gerçekleştirilecek.

Trabzon-Gümüşhane yolunun 2. kilometresindeki Zigana Tüneli'nde yapılacak bakım onarım çalışması nedeniyle bugün 09.00-17.00 saatlerinde ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber