Yüzyüze eğitimde yarıyıl tatili bugün başlıyor

Yüz yüze eğitime sömestir molası veriliyor.

Yüzyüze eğitimde yarıyıl tatili bugün başlıyor

2021-2022 eğitim öğretim yılının ilk dönemi bugün sona eriyor. İki haftalık tatile çıkan öğrenciler için ders zili 7 Şubat’ta çalacak. “Karnesi kötü olan öğrenciyi cezalandırmayın” uyarısında bulunan uzmanlar, derslerden de çok uzaklaşılmamasını öneriyorlar

Milli Eğitim Bakanlığı’na (MEB) bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarında, 6 Eylül’den itibaren tüm kademelerde tam zamanlı yüz yüze eğitim başladı, 12-22 Kasım 2021 tarihlerindeki ara tatil dışında eğitim kesintisiz sürdü.

Bugün ülke genelinde yaklaşık 18 milyon öğrenci ve 1 milyon öğretmen için tatil zili çalacak ve 2021-2022 eğitim öğretim yılının ilk dönemi tamamlanırken bu sayı Trabzon'da yaklaşık 140 bin öğrenci olacak.

İkinci dönem ise 7 Şubat’ta başlayacak. İki hafta sürecek tatile çıkmadan önce öğrenciler bugün karnelerini de alacaklar. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber