Yomra’da talep geldi Başkan harekete geçti

Mustafa bıyık iki engelli vatandaşa akülü tekerlekli sandalye verdi.

Yomra’da talep geldi Başkan harekete geçti

Trabzon Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara akülü tekerlekli sandalye verdi.

Yomra’da akülü tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olan 2 kişi için hayırsever vatandaşlarla iletişime geçen Başkan Bıyık, sandalyeleri sahiplerine teslim etti.

Haber61’e açıklamalarda bulunan Başkan Mustafa Bıyık, “Vatandaşların bizden bir talebi vardı. Bu taleplere istinaden hayırsever bir iki vatandaşımızdan talebimiz oldu. İsimlerini açıklamak istemiyorlar. Onlarda bize arabaları verdiler. Bizde vatandaşlarımıza teslim edeceğiz. İnşallah hayırlısıyla kullanırlar. Akülü olacak, kendi başlarına kullanırlar. Biz engelli vatandaşlarımızın daha rahat bir şekilde yaşamaları için mücadele ediyoruz” dedi.

Pandemi sürecinde daha küçük kapsamlı etkinlikler yapıldığını belirten Başkan Bıyık, “Birçok noktada biz sosyal etkinlik çalışması yapıyoruz. Park bahçe gibi vatandaşın normal sosyal yaşamının haricinde gerek okullarda, gerek öğrencilere gerek engellilere yönelik birçok noktada programlarımız oluyor ama bunları içinde bulunduğumuz pandemi nedeniyle çok da medyatik şekilde kullanmıyoruz ama eksik olan her nokta ile ilgili çalışmalarımız oluyor. Özellikle ev hanımlarına yönelik çalışmalarımız oluyor. Talep noktasında belediyeler zirve bir noktada. Talep 100 imkânlar 10. Bizde 10’u adaletli bir şekilde dağıtmaya çalışıyoruz herkesin yararlanabilmesi için. İçerisinde bulunduğumuz süreç nedeniyle toplu organizasyonlar biraz daha yavaşladığı için bireysel çalışmalarımız oluyor. İnşallah bu süreci tamamladığımız zaman sağ salim, hem ev hanımlarımıza, hem engellilerimize hem öğrencilerimize yönelik daha iyi çalışmalar yapacağız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber