Kaşüstü Kavşağı trafiğe kapandı!

Başkan Sağıroğlu'nun trafiğe kapatılacağını Haber61'e açıkladığı Kaşüstü Kavşağı bugün itibari ile kapatıldı.

Kaşüstü Kavşağı trafiğe kapandı!

Haber61 - Haber Servisi - Trabzon'da trafik yoğunluğunun yaşandığı önemli noktalardan biri olan ve dal-çık olarak yapılması planlanan Kaşüstü kavşağı çalışmaların başlaması ile trafiğe kapatıldı. 

Trabzon'un Yomra ilçesinde son yıllarda önemli bir gelişme yaşayan Kaşüstü mahallesinde bulunan ve tartışmalar sonrasında dal-çık olarak projelendirilerek yeniden yapılacak olan Kaşüstü kavşağında çalışmalar başladı. Haziran ayına kadar sürmesi planlanan çalışmaların başlaması ile kavşak trafiğe kapatıldı.

Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu konu ile ilgili olarak geçtiğimiz günlerde konuk olduğu Haber61 TV'ye yaptığı açıklamada "Kaşüstü Kavşağı bu hafta sonu trafiğe kapanacak. Çalışmaya başlayacağız 6. Ayda çalışma tamamlanacak. Fore kazık makinesi Türkiye’de iki tane var. Bunlardan biri de buradadır. Hafta başından itibaren çalışma hızlı bir şekilde devam edecek. Vatandaşlardan isteğim. Sıkıntı çekeceğiz ama bu bizim için. Sabır sınırlarımızı biraz zorlamamız lazım." ifadelerini kullanmıştı.

Kaşüstü Kavşağı trafiğe kapandı!
Kaşüstü Kavşağı trafiğe kapandı!
Kaşüstü Kavşağı trafiğe kapandı!

HABERİMİZİ GÖRMEK İÇİN RESİME TIKLAYIN

Kaşüstü Kavşağı trafiğe kapandı!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber