Yomra CHP İlçe Başkanından Gençlik ve Spor İl Müdürüne sert çıkış!

CHP Yomra İlçe Başkanı Erol Haydar Pekşen, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nü spor tesisleri konusunda değerlendirdi.

Yomra CHP İlçe Başkanından Gençlik ve Spor İl Müdürüne sert çıkış!

CHP Yomra İlçe Başkanı Erol Haydar Pekşen ilçedeki spor tesislerinde yapılan yanlışlar üzerine, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayrullah Ozan Çetiner ve Tesisler Müdürü Bekir Pişiren’i iş bilmez ve basiretsiz olarak niteledi

CEBİNİZDEN ÖDEYİN!
CHP Yomra İlçe Başkanı Erol Haydar Pekşen yaptığı açıklamada, ‘Oturduğunuz koltuğu hak etmiyorsunuz. Bürokrat, kanuna, mevzuata ve imar yasasına uymak zorundadır. Türkiye Cumhuriyeti bir Hukuk Devletidir, orman kanunlarıyla yönetilmez. Devleti uğrattığınız zararı cebinizden ödeyeceksiniz. ‘Ben yaptım oldu-bitti’ mantığına ‘Dur’ deme zamanı gelmiştir” dedi..

KAMUYU ZARARA SOKTUNUZ
Başkan Pekşen, “Bir ilçeye yatırım yaparken o ilçenin yerel yöneticilerinden görüş almak size zul mü geliyor? Boş bulduğunuz alana kimseye danışmadan sormadan kaçak bina yapmak cesaretini nereden alıyorsunuz? Belediyenin yol planı yaptığı alana bina yapmakta neyin nesi? Gelinen nokta da belediye yıkım kararı aldı. Kamuyu 50-60 bin TL zarara soktunuz. Eğer dürüstseniz bu zararı karşılamak zorundasınız” diye konuştu.

Görüş almadınız mı?
Başkan Pekşen, “İki senedir atıl olarak çürümeye terk edilen soyunma odaları da onarıma alındı. Tesisler müdürü sorarım size; ‘Tesisleri gezip gördün mü? Duvarlarda ki çatlak ve çöküntüleri gördün mü? Bu binaya yapılacak olan masrafa yazık değil mi? İnşaat mühendisilerinden görüş aldınız mı?” diye konuştu.

İktidar vekillerine de yüklenen Pekşen, “Söz uçar yazı kalır. İktidar Milletvekilleri Yomraspor üzerinden hep siyasi şov yaptı. Milletvekili Salih Cora Yomra’da sürekli olarak Yomraspor’a modern tesis ve idari bina sözü verdi. Ne yazıkki sözler uçtu, unutuldu gitti’ dedi.

(Yomra Son Haber)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber