Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık'tan okul çıkışı! "Branda söküldü, sorun ortadan kalktı!"

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Haber61'e açıklamalarda bulundu.

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık'tan okul çıkışı! "Branda söküldü, sorun ortadan kalktı!"

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, ilçede bir okul sorunu yaşandığını, uzun zamandır yeni bir okulun hizmete girmediğini ve Milli Eğitim Bakanlığı'ndan randevu taleplerine geri dönüş alamadıklarını ifade etti.

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Başkan Bıyık, şu ifadelere yer verdi;

2019'dan bu yana Yomra nüfus 10 bin artmış durumda. Aralık 2018'de nüfus 38 bin, bugün 47 bin 500. Vatandaşın hizmetine sokulan yeni bir okul yok. 2019'da sınıf mevcutları 35, bugün ise 55'e çıktı. Birçok okul ikili eğitime geçiyor. Sadece Yomra Belediyesi olarak bakmak doğru değil, devlet de yetişememiş.

Yomra'da bir okulun önüne "İkili eğitime geçelim" diye branda asmışlar. Ben de ilçe belediye başkanı olarak, Milli Eğitim Bakanı'nı Twitter'dan etiketleyerek ilçemin sorununu dile getirmeye çalıştım. Büyük kaos çıktı. İl Milli Eğitim Müdürü vesaire derken branda söküldü. Branda sökülünce sorun ortadan kalktı, Yomra'nın okul sorunu ortadan kalktı! Benim ilçemin bir sorunu var. Milli Eğitim Bakanı'ndan randevu talebim var. Randevu vermiyorsunuz, okul sorununu da çözmüyorsunuz.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler