Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık'tan 23 Nisan mesajı

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, 23 Nisan mesajı yayınladı.

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık'tan 23 Nisan mesajı

Trabzon'da Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak bütün çocukların bayramını kutladı.

Başkan Bıyık mesajında şu ifadelere yer verdi;

‘’Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 104. kuruluş yıl dönümünü, Türkiye’nin, özellikle İlimiz ve İlçemizin çocuklarının Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamanın onur ve gururunu yaşıyoruz.

23 Nisan 1920’den bugüne, kurtuluş mücadelemizin ve demokrasi tarihimizin sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisi, ‘Hâkimiyet kayıtsız şartsız milletindir.’ şiarıyla milli direnişi başlatan aziz milletimizin, ayağına prangalar vurulmasına asla müsamaha göstermediğinin en somut tecellisidir.

Yüce Meclisimiz geçmişte nasıl ki Ülkemizin istiklalini sağlamış ve istikbalini yeşertmişse, bugün ve daima milletimizin en büyük umut kaynağı olarak yarınlarımızı da parlak kılmaya ve güçlendirmeye devam edecektir.

Kendilerine atfedilen görevleri en iyi şekilde yerine getirecek olan çocuklarımızı; Ülkesini ve Milletini seven, kendine güvenen, donanımlı, milli ve manevi değerlerine bağlı gençler olarak yetiştirebilmek ortak sorumluluğumuz ve öncelikli hedefimizdir.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesi ile başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Kurtuluş Savaşımızı sevk ve idare eden ilk Meclisteki tüm milletvekilleri ile şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, tüm çocuklarımızın ve dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum."

yomra-belediyesi-23-nisan.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber