"Yolcunuz yolcumuzdur, hastanız hastamızdır" 

TMMBO Grup Başkan Vekili Özel kurdele kesti. ‘Trabzonlu hemşerilerim’ diyerek seslendi  

"Yolcunuz yolcumuzdur, hastanız hastamızdır" 
Haber61/Haber Servisi

Geçtiğimiz gün Trabzon’a gelen CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, CHP Trabzon İl binasını ziyaret etti, ardından petrol ofisi açtı, “Trabzonlu hemşerilerim şunu bilsin” diyerek mesaj verdi. 

Trabzon’un Çarşıbaşı ilçesinde Petrol Ofisi (PO) açılışı gerçekleşti. Benzin istasyonunu açan ve ev sahipliği yapan Trabzon Eczacı Odası eski başkanı Tekin Çağlar oldu. Bir süredir kapalı tutulan istasyonu yenileyerek açan Çağlar burada eskisine nazaran daha farklı ve daha kapsamlı hizmetler verileceğini söyledi.

ÇAĞLAR DUYGUSAL KONUŞTU
Petrol Ofisi’nin açılışına CHP Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör, CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel Türk Eczacılar Birliği avukatları, Petrol Ofisi Karadeniz - Doğu  Yatırım ve Satış Müdürü Nazmi Yıldız, Petrol Ofisi İstasyon Ağı Koordinatörü Celal Özgür, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz, Türk Eczacılar Birliği önceki dönem Genel Başkanı Mehmet Domaç, Petrol Ofisi Doğu Karadeniz Satış ve Yatırım Müdürü Nazmi Yıldız, KTÜ Öğretim görevlileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Eczacı Tekin Çağlar yaptığı açılış konuşmasında; “ Bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. Açılışımızın davetine bizi kırmayıp Türkiye’nin dört bir tarafından gelen misafirlerimize ayrıca teşekkür ediyorum. Çarşıbaşı’na hoş geldiniz demek istemiyorum ki onlar zaten ev sahibi. Türk Eczacılar Birliği Genel Başkanı Erdoğan Çolak, Gaziantep Oda Başkanımız İrfan Demirci Erzurum Oda Başkanımız Hasan Fehmi Altuntaş  ve aklıma gelmeyen katılımcılara çok teşekkür etmek istiyorum. Uzun ve inişli çıkışlı bir süreçten geçerek bu noktaya geldik. Bu durumda öncelikle aileme teşekkür etmek istiyorum bana destek oldukları için. Sonrasında eşime dedim ki bir gün; “her karanlık gecenin bir sabahı var. Biz bu sıkıntıları aşarız, üzülme dedim. İşte o karanlık gecenin sabahındayız şimdi” dedi.

HASTANIZ HASTAMIZDIR 
Bir konuşma yapan TMMB CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Trabzon’da olmaktan büyük gurur duyduğunu ifade ederek,”Ama Manisa’da ama Ankara’da bir kardeşiniz bir evladınız vardır. Yolcunuz yolcumuzdur, askeriniz askerimizdir, hastanız hastamızdır, Tekin Çağlar’ın misafirlerinin yeri başımızın üstünedir. Hepinize saygılar sunuyorum.” dedi. 

72 YILLIK HATIRA 
Açılış kurdelesi kesilmeden hemen öncesinde Tekin Çağlar, büyükbabası dönemin İskefiye CHP başkanı Süleyman Çağlar’dan hatıra kalan  1945-46 yılında CHP’nin gelir- gider hesap bilançosunun ıslak imzalı 72 yıllık orijinal metnini CHP Başkan Vekili Özgür Özel’e  hediye etti. Hediye takdiminin ardından açılış kurdelesi kesildi.
14







 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber